Hack and Slash

Vi har planer om å få laget en hack and Slash laiv i nær framtid. Ettersom det ikke er så mange som er ladd for en vinterlaiv, venter vi til snøen er borte. Men laiven vil være før SECULUM BOREALE!

På denne laiven skal vi teste ut noen nye kamp systemer som vi har laget, det vil også blitt gitt ut masse informasjon om SPECULUM BOREALE. Om du ønsker en stor og bærende rolle i speculum Boreale, er dette laiven du bør vise at du er en dyktig laiver på.

Dette er bare en 1 dags laiv, med små roller til alle, men spill disse rollene som om det var en stor rolle!

som sagt, her er det om å gjøre og imponere!... Viser du at du er en dykrg laiver her. Får du en større rolle i Speculum Boreale.


Kompendiet vil komme etterhvert!!

 SPECULUM BOREALE 2009

Datoen er ikke fassatt enda, men blir i April 2009
Ingen fastsatt påmeldingsfrist enda

Laiven koster 200kr, men dette inkluderer 50kr i ryddedepositum

Last ned kompendiet på kompendie siden. LEs det nøye og MELD DEG PÅ!

Vi håper på så mange påmeldinger som mulig

Meld dere på slik:

Send mail til the.missing.housewives@hotmail.com
Skriv hva du vil være av alv og menneske og om du vil være fattig eller rik

Har dere spørsmål send mail til den samme email adressen!

INFO OM LAIVEN

I grenselandene mellom menneske landene Kyorgio og Hannildi er det en skog. Den er bedre kjent som Veldenvon. Dette er vanligvis vilt område der mennesker ikke ferdes. I flere år nå så har det vært krig i Hannildi. To motstridende makter har kjempet og en konge har mistet livet. De få overlevende flykter og deles etter hvert. En av disse flyktningsgruppene er to klaner. Begge har kjempet i krigen og søker nå tilflukt i  Veldenvon. De har som mål å reise gjennom den store skogen for å komme til landet på den andre siden. Veldenvon har alltid vært et alve regjert rike. Et skogsland. Dyrket og bygd opp av alver. Og gjennom skogen finnes det flere alvebyer. Flyktninggruppa ender opp i nærheten av grensebyen Falinesti. Der har det vært flere tilfeller av menneskeferdsel før. Det har også hendt at mennesker har giftet seg med alver og fått barn med dem. Halv-alver. Selv om den alminnelige halv-alv er alltid et utkast av den vanlige alveslekt så anses de som innbyggere i denne byen.  Falinesti bærer på en forbannelse. Et navnløst monster herjer rundt i skogene og lever på frykt og fordervelse. Ingen vet riktig hva eller hvem det er. For det er kun historier og legender rundt det sagnomsuste vesenet.  De to klanene slår camp like ved alvebyen og søker tilflukt i byen. Alvene har lite respekt for menneskene, de  er en vill og primitiv rase, der alvene er mer verdt. Hva vil skje? vil menneskene komme seg gjennom alverikene?
 
Make a Free Website with Yola.